Zoekmachineoptimalisatie

Wie goed gevonden wil worden op internet zal in de eerste plaats zoveel mogelijk moeten vertellen wat klanten willen weten en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden. HomeMade Webdesign helpt u daarbij!

Zoekmachine-optimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s), en zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.

Kwaliteit en structuur

Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zgn. "content") is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

Inhoud en vindbaarheid

zoekmachineoptimalisatie-success

Veel bedrijven geven veel geld uit aan reclame, maar besteden te weinig werk aan de inhoud van hun website. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde producten zal in de eerste plaats er zoveel mogelijk over moeten vertellen en ervoor zorgen dat deze informatie goed geïndexeerd kan worden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Neem direct op of bel: 06 248 16 686

{rsform 3}

HOMEMADE
WEBDESIGN